Winkelcentrum Carnisse Veste, Barendrecht

BARENDRECHT – Van zaterdag 26 augustus tot en met zaterdag 30 september 2017 vindt een nieuwe ronde van de ‘Cash voor je club’-actie plaats in winkelcentrum Carnisse Veste. In totaal is er € 5.000,- te verdelen onder vijf Barendrechtse verenigingen.

Deze vereniging kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, sponsorgeld binnenhalen. Het winkelend publiek kan de munten aan één of meerdere verenigingen schenken. De club met de meeste punten krijgt het grootste aandeel van het te verdelen geld.

De vijf deelnemende partijen

De vijf deelnemende verenigingen zijn Barendrechtse Sportvereniging Savosa, Biljartvereniging Carnisselande, Stichting Present Barendrecht, vv Smitshoek en Zeeverkennersgroep Brandaen. Op zaterdag 26 augustus om 11.00 uur vindt de officiële start van de actie plaats. Op iedere verdere zaterdag gedurende de actie presenteert een vereniging zich bij het winkelcentrum.

De definitieve sponsorbedragen worden op feestelijke wijze in het winkelcentrum bekend gemaakt op zaterdag 7 oktober om 15.00 uur.

Munten

Voor iedere € 5,- die de consument tussen 26 augustus en 30 september bij de winkels in winkelcentrum Carnisse Veste besteedt, krijgt hij een Carnisse Veste munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van de favoriete vereniging worden gestopt.

De inleverdisplays staan opgesteld in het winkelcentrum beneden in de passage bij Albert Heijn en Jumbo. Pro rato worden de bijdrages aan de verenigingen toegekend. Dus hoe meer munten een vereniging in de inleverdisplay krijgt, des te meer sponsorgelden ze na afloop ontvangt. Je hebt dus direct invloed op ‘Cash voor je club’!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »