Diploma's uitgereikt bij Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag heeft Maria Prooi, leerlingencoach van Harmonievereniging Barendrecht, de leden die op 3 en 10 juni praktijkexamen hebben gedaan gehuldigd. Dit vond plaats in gebouw het Trefpunt tijdens de repetitie van het JeugdOrkest.

Geslaagden voor het HAFA A examen Klarinet: Salome Buikema, Natalie Leeftink, Huub Vankan, Lisa Eduard, Floris van Andel. Saxofoon: Madelief van Horssen, Huub Vankan. Dwarsfluit: Elle Baus, Thirza van Heteren, Sara van der Keur, Wijnemarie Kramer. Trompet: Roan Kuiper. Hobo: William Kraaijeveld, Carlijn van Wetten, Hanna Schuurman. Hoorn: Anouk Bremmer.

Voor het HAFA B examen klarinet: Harijati Ockeloen. Tenor-sax: Stijn Kasius. Euphonium: Thomas Maris. Dwarsfluit: Simone van Mill. Voor HAFA C Hoorn: Robin Visker

Voor Theoriecertificaat A: Anne van Rietschoten en Julia de Held .

Getuigschrift Blokfluit 1: Louisa den Hollander, Lara van Schelven, Floortje Legemaate, Yfke Baus, Nour el Azouzi.

Lessen

Na de zomervakantie beginnen weer lessen op alle instrumenten uit de harmoniebezetting, voor volwassenen en jeugd. Dit kan als groepsles of individuele les voor beginners. V.a. 6 jaar ook gezamenlijke les bij MuziekMaatjes startersklas op vrijdagmiddag. Ook blokfluit, Peuter- en Kleutergroepen starten weer.

Natuurlijk zijn ook bij alle orkesten leden welkom (volwassenen en jeugd) die al een instrument uit de harmoniebezetting bespelen.

Jongeren tussen 13 en 20 Jaar met minimaal Hafa B niveau zijn op alle instrumenten van harte welkom bij het Jongerenorkest B’tween. Dit orkest staat o.l.v. Johan Noorthout en repeteert op dinsdag van 17.45 tot 18.45 uur in het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Volwassenen die nog niet het niveau hebben om in het Harmonieorkest te spelen of lang niet gespeeld hebben, kunnen op vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur terecht bij het BeginnersOrkest Volwassenen eveneens in het Trefpunt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »