Jubilarissen Harmonievereniging Barendrecht gehuldigd

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Zaterdag 14 januari 2017) heeft Harmonievereniging Barendrecht in een goed gevuld Trefpunt haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert gegeven met deze keer Adrumaline als uitvoerende groep. Traditiegetrouw werden hier ook de jubilarissen van het afgelopen jaar gehuldigd.

  • Voor 50 jaar lid: Erelid Maddy van Hengel.
  • Voor 25 jaar lid: Maria Prooi, basklarinet.
  • Voor 12,5 jaar lid: Dilan Akagunduz basklarinet , Stefan van Dijk trompet, Freek van de Graaff, Cornee Schaap, Freek van Tienen, Marnix van der Ven, Peter Verschoor en Imco Visser slagwerk, Steven de Boer euphonium, Rob van Bommel, Sanne Bosker en Anita van Hengel klarinet, Loes van Haaren en Ceciel van Schalkwijk saxofoon.

Speciaal voor het jubileum van secretaris Maria Prooi, hadden een aantal klarinettisten van het DagOrkest een paar stukken ingestudeerd. Zij werd hiermee bedankt voor haar jarenlange inspirerende en onaf latende inzet voor de hele vereniging. Na het officiële gedeelte was er een gezellige receptie waar leden en oud-leden elkaar konden ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Opmerking: Op de foto ontbreken Cornee Schaap, Rob van Bommel en Stefan van Dijk. Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »