Shuttles, badminton

BARENDRECHT – Van 12 t/m 17 september organiseert badmintonvereniging The Flying Shuttle Barendrecht “de Week van TFS”. Tijdens deze week nodigen wij iedereen uit die eens wil badmintonnen om langs te komen. Voor iedereen is er een mogelijkheid om te eens te proeven aan de gezellige badmintonsfeer!

Als er mensen zijn die vooral voor de gezelligheid een shuttle willen slaan, dan zijn de Open Recreantenavonden iets voor hen. Sportiviteit en gezelligheid gaan hier hand in hand. Op maandag 12 september en donderdag 15 september van 19.15 tot 22.15 uur worden er in rondes van 20 minuten allerlei partijen gespeeld. Voor een eerste kennismaking met de sport is er onze ervaren trainer van 19.30 tot 20.30 uur aanwezig die de basisprincipes van het badminton helder zal uitleggen. Zo begin je niet onvoorbereid aan het badmintonavontuur bij TFS!

Ook bij TFS heeft de jeugd de toekomst en verwelkomen we graag nieuwe jongelingen. Op zaterdag 17 september is er een Vriendjes en Vriendinnetjes toernooi waar alle kinderen uit Barendrecht en omstreken welkom zijn. Van 9.00 tot 12.00 uur kan je meespelen, en kijken of badminton iets voor je is.

Kom dus naar Sporthal Lagewei tijdens “de Week van TFS”! Misschien vind je het leuk. Misschien wel fantastisch. En besluit je dan uiteindelijk lid te worden? Dan krijg je een mooi, nieuw racket cadeau!

Foto: Eelke (CC BY 2.0)



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen



« | »