Koersbalvereniging 'Jeugd van Gisteren' zoekt nieuwe leden

BARENDRECHT – Koersbalvereniging JVG (Jeugd van Gisteren) is op zoek naar nieuwe leden voor de vereniging. Door recente omstandigheden hebben ze momenteel een ledentekort.  Wim Godee van JVG: “Door ziekte en overlijden komen wij nu helaas leden tekort en zouden we graag weer nieuwe leden willen werven.

JVG speelt koersbal al zo’n 20 jaar in het Dienstencentrum aan de Windsingel en tegenwoordig ook bij de Waterpoort aan het Middeldijkerplein in Carnisselande. Door ziekte en overlijden komen wij nu helaas leden tekort en zouden graag weer nieuwe leden werven.

Koerbal

Koersbal is een zeer geschikt spel voor senioren die naast eenvoudig en rustig bewegen ook van een beetje wedstrijdspanning houden. Koersbal (wiki) lijkt enigszins op Jeu de Boules. Het spel wordt binnen gespeeld op een mat van 8 bij 2 meter. Er wordt gespeeld in 2 teams. Komt u gerust eens kijken en een keer meespelen. Nieuwe leden zijn hartelijk welkom.

Dagen en tijden

  • Locatie: Dienstencentrum, Windsingel 166 (Centrum): maandag, woensdag en donderdag van 9:15 tot 11:30 uur.
  • Locatie: Waterpoort, Middeldijkerplein 9 (Carnisselande): maandag en donderdag van 13.30 tot 16.30 uur.

Voor informatie kunt u contact opnemen met: Dhr. W. Godee, tel.: 0180-615646Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »