Drukbezocht Paasfeest bij De Kleine Duiker in Barendrecht

BARENDRECHT – Ook dit jaar zullen vrijwilligers van De Kleine Duiker weer  een gezellige dag voor jong en oud organiseren op 2e Paasdag. Het programma met diverse activiteiten voor kinderen begint op maandag 28 maart om 11:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

De kleine duiker zoekt nog leuke en enthousiaste vrijwilligers om te komen helpen bij het paasfeest. De vrijwilligers maken er een leuke dag van voor jong en oud. Wie zich als vrijwilliger wil aanmelden kan mailen naar: info [@] dekleineduiker.nl

Paaseitjes zoeken

Om 12:00 en 14:00 uur kunnen de kinderen zich verzamelen om verstopte paaseitjes te gaan zoeken. Zou de paashaas ook dit jaar weer een paar speciale gouden eieren hebben verstopt?

Zie ook: Drukbezocht Paasfeest bij De Kleine Duiker (2015)

Activiteiten

Daarnaast zijn er gedurende de dag doorlopende activiteiten waar je terecht kunt, zoals een speurtocht, de knuffelstal, jezelf laten schminken en op de foto met de paashaas. De kleinste bezoekers kunnen een kleurplaat inkleuren, de kleurplaten zijn bij scholen en supermarkten in Barendrecht neergelegd (of download de kleurplaat (PDF) hier). Kleur hem zo mooi mogelijk in en geef hem vóór zondag 20 maart af bij De Kleine Duiker om kans te maken op een leuke prijs…Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »