Schutterstoernooi en afscheidswedstrijd bij KV Vitesse, Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Korfbalvereniging Vitesse organiseerde gisteren (Zaterdag 6 juni 2015) tijdens de slotdag van de vereniging een Schutterstoernooi. Bij dit toernooi streden de leden om wie in een bepaalde tijd het vaakst de bal in de korf kon krijgen. Tevens organiseerde de vereniging een loterij. De opbrengst hiervan zal worden gebruikt voor de inrichting van de nieuwe kantine in de nieuwe sporthal.

Na afloop van het toernooi werd er een afscheidswedstrijd gespeeld voor Pieter Korteweg. De huidige selectie nam het op tegen een illustere selectie van oud-spelers. De eindstand werd 9 – 9. Vitesse nam vorige week afscheid van aanvoerder Pieter Korteweg. Hij speelde daarvoor 25 jaar bij de club. Van die 25 jaar speelde Pieter 15 jaar in de selectie en coacht hij al vele jaren lang jeugdteams bij Vitesse. Vitesse is Pieter met zijn afscheid als speler echter niet kwijt. De clubman in hart en nieren komt namelijk volgend seizoen terug als hoofdtrainer van het eerste team.

Winnaars schutterstoernooi

  • G-klasse : Simone & Esmee
  • Lage palen klasse: Tamara en Amber
  • Champions Leugue: Chris en Rien (2e Mario & Dennis)
  • Uefacup League: Rubben & Ellen (2e Ashley en Kitty)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »