BVV Barendrecht Dames 1 kampioen: Gehuldigd op het gemeentehuis van Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Op zaterdag 2 mei werden de dames van BVV Barendrecht kampioen in de Hoofdklasse A. Wethouder Lennart van der Linden huldigde het team vanmiddag (Zaterdag 16 mei 2015) om vier uur in het gemeentehuis. Dit is het tweede kampioenschap in drie seizoenen voor de Barendrechtse dames. Dankzij de pas behaalde titel spelen zij volgend seizoen in de Topklasse, het hoogste amateurniveau.

Twee jaar geleden promoveerden de voetbalsters naar de Hoofdklasse. De ploeg van trainer Egmond Blinker won haar laatste wedstrijd van het seizoen 2014-2015 met 4-1 bij Saestum. Hierdoor bleef concurrent VIOD op een achterstand van drie punten.

Compliment wethouder Van der Linden

Wethouder Van der Linden, zelf geen onbekende bij BVV Barendrecht, is trots op de prestatie: “Wij mogen trots zijn op zoveel sportief talent in onze gemeente. Dit is een topprestatie van het team! Geweldig dat wederom een damesteam het hoogste niveau heeft bereikt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »