Teampresentaties CBV Binnenland: Vrouwen onder 20, Heren 1 en Dames 1

BARENDRECHT – [Foto’s] Vorige week vrijdag presenteerde basketbalvereniging CBV Binnenland de prestatieteams voor het komend seizoen: Het vrouwen onder 20 team (V20), het Dames 1 team en het Heren 1 team.

Uiteraard werd er, samen met de aanwezige sponsoren, nog even stilgestaan bij de recent gewonnen Supercup door het Dames 1 team.

Teams

Om de avond te beginnen bedankte de vereniging alle sponsors en businessclubleden: “zonder hen geen topsport en geen faciliteiten voor talentontwikkeling binnen de vereniging.

Vrouwen onder 20

Voorts volgde de teampresentatie van de meiden V20 eredivisie met hoofd- en naamsponsor Vetus en subsponsor Netzaken.nl. V20 startte als eerste omdat zijn zich daarna moesten gaan voorbereiden op de nog te spelen wedstrijd. Onder luid applaus zijn de meiden en de staf voorgesteld. Aan de nieuwe hoofdcoach, Rob Brand, werden een aantal vragen gesteld m.b.t. komend seizoen. Eenieder is daar positief geluimd over, dus dat klinkt goed! De wedstrijd die de meiden om 20.45 moesten spelen was niet best qua aanval, klaarblijkelijk hier en daar toch wat spanning, maar werd uiteindelijk wel ruim gewonnen.

Heren 1

Na de vrouwen onder 20 vond de teampresentatie plaats van Mannen Senioren Eerste divisie 1 (MSE1) met hoofd- en naamsponsor Vertom en subsponsors Dick de Jong hoveniers en Visgilde Leen de Jong. Ook de heren en de staf werden onder luid applaus voorgesteld. Ook hier een nieuwe coach, Alex Schaap, die door Leo den Hoedt stevig aan de tand werd gevoeld.

Dames 1

Als laatste teampresentatie volgde het Vrouwen Senioren Eredivsie team met hoofd- en naamsponsor 4Consult. De Dames zijn het seizoen al super goed gestart zijn door zaterdag 22 september jongstleden de Supercup te winnen, uit en tegen Grasshoppers, de vigerend lands- en bekerkampioen! Met trots werd de beker getoond en werden de dames en de staf, voorzien van een bloemetje voor deze eerste prijs, onder een daverend applaus voorgesteld. Ook hier werd de coach, Joost van Rangelrooy, aan de tand gevoeld met betrekking tot het komende seizoen.

Jubileumgids

Als laatste presenteerde de Lex de Jubileumgids voor het 50 jarig bestaan. In samenspraak met de Bondt publishing en zeer nadrukkelijke betrokkenheid van Lex zelf, Marjolein van Rietschoten, Wim van de Hoek en Wendy Lagendijk is dit huzaren stukje, een prachtig dikke glossy, gerealiseerd. Lex dankt ook nog alle sponsors die hier hun bijdrage aan gegeven hebben, want zonder hen had dit niet tot stand kunnen komen.

Na afloop van de presentatie is er geborreld en kon men de wedstrijd van Vetus/Binnenland V20 bekijken. “Al met al een zeer geslaagde avond!“, aldus de vereniging

Sponsors

Alle sponsors op een rijtje die CBV Binnenland ondersteunen:

Nieuw of aangepast contract: 4Consult, Renes, Luxaflex-Nederland, Hoogwerf Financieel Advies, Nirint Shipping, Barendrechtyoga.nl, People Investors , Paxpring/Zeropackaging, Unive Zuid Nederland en Zwembad-dhz.nl

Bestaande sponsors: Jer. de  Fonkert BMW, Ceres Advies & InterKa , Lely, Metalent, Binnenmaasgroep / WEMA, Care Cosmetics, 2Organics/Bioopjebord.nl, Contargo, Aarnoudse, Arcus, ABC Kwakernaat, Kiwa Nederland, Naturalesa, Peter Terlouw Tweewielers, Primera Barendrecht Centrum, MagnaCura, IVA Groep, Cor Supplements BV / Purofood, P & R Publishing, Floxx Solutions & Valuations , Questus Programma- & Verandermanagement, Chica’s Mode, Dhr. en mevr. van Dalen (Rode Kruis / Ready2Help), HOB Onderhoud en Beheer / ketel-vervangen.nl, J&M VvE Beheer, Fruity King, Hillfresh International, KBV Koolmees Bouw en Verbouw, Nacsport, PEAK, AA / United Soft Drinks en Aad van Loon SportBekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »