Hockeyclub Barendrecht heeft volgend seizoen 2 extra speelvelden

BARENDRECHT – Hockeyclub Barendrecht zal vanaf volgend seizoen 2 extra speelvelden hebben op Sportpark de Doorbraak. Het vierde veld zal een volledig nieuw speelveld worden, daarnaast komt er een half veld bij welke kan worden gebruikt voor trainingen. “Daarmee kunnen de ruim 1100 leden de beschikking krijgen over 2 watervelden en 2 semiwatervelden, en een half en kwart semi waterveld“, aldus de Barendrechtse hockeyclub.

De werkzaamheden voor de nieuwe velden zullen deze zomer van start gaan. Naast de nieuwe velden zal ook het hoofdveld een waterveld worden. HCB: “Dit is een prachtige volgende stap voor onze vereniging. Dit plan gaat wat extra geld kosten, maar daar is geen additionele contributieverhoging voor nodig.” De definitief gemaakte plannen werden afgelopen dinsdag tijdens de algemene ledenvergadering met gejuich ontvangen.

Nieuwe trainer

Met de aanleg van de watervelden wordt de accommodatie van HCB naar een hoger plan getild. Ook op de velden streeft de ambitieuze Barendrechtse hockeyclub naar groei. Zowel in de selectie als in de recreatieve teams.

Voor het eerste dames team keert trainer Arjen Laar terug bij HCB. Arjen was eerder trainer van het eerste herenelftal van HCB en keert volgend seizoen terug als trainer/coach van het eerste HCB dameselftal. Hij volgt hiermee Jeroen Volkers op die, gedurende 3 seizoenen succesvol de leiding had over het team. Laar wordt hij hierbij geassisteerd door Sven Galjaard en Remko Klomp die beiden al sinds hun jeugd bij HCB hockeyen en nu als begeleider aan de slag gaan.

Update 10 juli 2017:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »