Huwelijk vieren met sprong van duikplank in Inge de Bruijn Zwembad

BARENDRECHT – [Foto’s] Susanne en Robert uit Barendrecht sprongen gisterochtend (Woensdag 10 mei 2017) samen met hun 4 kinderen in het grote bad van het Inge de Bruijn Zwembad. Het koppel sprong ‘s ochtends vroeg in hun trouwkleding van de duikplank.

Zijn ze sinds kort getrouwd, zou je je afvragen? Nee, Susanne en Robert zijn op 15 mei al 2 jaar getrouwd, maar besloten om dit ieder jaar op een leuke manier te vieren.

Huwelijk vieren

Vorig jaar werd er een trouwfeest georganiseerd waarbij vrienden en familie allemaal in trouwkleding kwamen, resultaat: minimaal 50 bruidjes en bruidegommen op één feestje. Dit jaar werd er gekozen voor een niet alledaagse fotoshoot met de kinderen: iedereen in de nette trouwkleding in het zwembad(water). Een grote plons in het diepe om dé foto te maken mocht hierbij uiteraard niet ontbreken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »