BARENDRECHT – Vrijwilligers van de Natuurvereniging IJsselmonde hebben op het terrein van de groene kinderopvang Wiedewei Buitengewoon te Barendrecht afgelopen week een blotevoetenpad voor de kinderen aangelegd. Alléén voor moeders en hun dochters is dit blotevoetenpad op moederdag van 11:00 – 14:00 geopend !

Natuur ontdekken

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om op blote voeten in de vrije natuur rond te lopen? Kom dan het blotevoetenpad ontdekken en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid. Zet al je zintuigen en beide voeten in om de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water waar te nemen op een zorgvuldig samengesteld parcours. Koud en warm, vochtig en droog, aangenaam en prikkelend wisselen elkaar af tijdens een route, die enkel toegankelijk is op blote voeten. Je kunt hierbij gebruik maken van het ‘Ken-je-mij-spel’ voor een goed gesprek en leer je moeder of kind eens ‘anders’ kennen.

Toegang voor €3,- inclusief koffie/thee/limonade met gebak. De openingstijden zijn van 11:00 – 14:00 uur. Opgeven per mail vóór 14 mei op mrjschepers [@] hotmail.com of 0180 – 617320Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »