De Vaan Sport opent nieuwe winkel op de Middenbaan

BARENDRECHT – Vorige week heeft De Vaan Sport haar deuren geopend op de Middenbaan in Barendrecht. De Vaan Sport is een nieuwe vestiging van de Vaan Teamcenter en Sportoutlet in het winkelcentrum Barendrecht.

De sportartikelen winkel gaat naast outlet artikelen (o.a. Adidas en Nike) ook een vaste collectie voeren van o.a. de merken Masita en Donnay. Ook kunt u in deze winkel terecht voor artikelen van de merken Puma, Derbystar en Asics.

Sportartikelen

Naast de uitgebreide voetbalcollectie gaat er dit keer ook speciale aandacht uit naar andere sporten, zoals fitness en running. “Naast ons uitgebreide sportassortiment hebben wij ook een leuke, frisse collectie vrijetijdskleding samengesteld. Hierbij kunt u denken aan joggingbroeken en –pakken, sweaters, zomer joggingsetjes, zwembroeken en regenjassen“, aldus de winkelier: “De collectie wisselt regelmatig, dus kom geregeld langs voor de leukste artikelen. We hopen u snel te mogen begroeten op de Middenbaan 102!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »