Aanleg/werkzaamheden startheuvel van nieuwe crossbaan FCC Barendrecht op Sportpark de Doorbraak (27-12-2016)

BARENDRECHT – Een belangrijke stap in de samenwerking tussen de FietsCrossClub Barendrecht (FCC Barendrecht), Toerclub Barrhopoort, Stichting Sportief Barendrecht en de gemeente Barendrecht:

Morgenavond ondertekenen genoemde partners een Intentieovereenkomst voor het (laten) realiseren, beheren, exploiteren en onderhouden van een nieuw clubhuis op sportpark De Doorbraak. Dit zal gebeuren tijdens de nieuwjaarsreceptie en verenigingsactiviteit van FCC Barendrecht.

Nieuw clubhuis

FCC Barendrecht gaat in 2017 gebruik maken van de nieuw aan te leggen fietscrossbaan op De Doorbraak. Met de verplaatsing van de activiteiten van sportpark De Bongerd naar De Doorbraak is een nieuw clubhuis noodzakelijk. FCC Barendrecht en de Toerclub Barrhopoort hebben daarom besloten nauw samen te gaan werken en financieel bij te dragen in de kosten van de realisatie.

De Stichting Sportief Barendrecht heeft de intentie uitgesproken het clubhuis te laten realiseren en in gebruik te geven aan de twee verenigingen. De gemeente Barendrecht steunt dit initiatief met een ruime bijdrage via de Investeringssubsidieregels. De Intentieovereenkomst wordt ondertekend  door Lennart van der Linden  (wethouder Sport c.a. namens de gemeente Barendrecht), Kees Silvis (voorzitter SSB), Stefan van Dijk (voorzitter FCC Barendrecht) en Eric Wijnbelt (voorzitter TC Barrhopoort).

Foto: Het terrein (en startheuvel) waar de nieuwe fietscrossbaan en het clubhuis zullen worden gerealiseerd; naast Hockeyclub Barendrecht, tussen de Kilweg en Achterzeedijk.

UpdateBekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »