Voetbal op voetbalveld

BARENDRECHT – VV Smitshoek heeft vanmiddag (Maandag 14 september 2015) laten weten dat het volledige bestuur opstapt. Het bestuur treedt af en roept buitengewone ALV bijeen.

Het demissionair bestuur: “Afgelopen week hebben we als bestuur geconstateerd dat het functioneren van het bestuur niet meer toegankelijk, verbindend, saamhorig is en dat daarmee de merkwaarde daadkracht ook niet meer in de praktijk gebracht kan worden. Alleen de merkwaarde beschaafd blijft staan. Als bestuur hebben we met elkaar geconstateerd dat vv Smitshoek een bestuur verdient dat er 100% voor gaat en dat we daarom in zijn totaliteit aftreden.

Verschillen van inzicht

Tijdens de discussie rondom en na het vertrek van Manfred Dekkers is gebleken dat er verschillen van inzicht zijn, maar met name de onderlinge chemie niet meer aanwezig is. Na deze constatering hebben we afgelopen zaterdag onze erevoorzitters, Joop en Jan Nootenboom, geraadpleegd en besloten een bijzondere algemene ledenvergadering bijeen te roepen, die voorgezeten zal worden door Jan Nootenboom. Deze bijzonder algemene ledenvergadering zal gehouden op dinsdag 22 september a.s. om 19.30 uur in onze kantine van de vereniging.

Het bestuur is momenteel demissionair, ze zullen geen besluiten meer nemen die betrekking hebben op de toekomst van de vereniging.  Wel blijft het bestuur de huidige taken uitvoeren, zodat het dagelijks functioneren van de vereniging doorgaat.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »