BARENDRECHT – Werkgelegenheid, onderwijs, sport, zorg en welzijn: het zijn willekeurige onderwerpen die een rol spelen in de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Maar wat vindt u belangrijk in de politiek? Waarop moet volgens u het accent liggen? En wat zijn uw wensen en eisen? In aanloop naar de verkiezingen op 19 maart 2014 gaan vertegenwoordigers van Barendrechtse politieke partijen daarover graag met u in gesprek. U kunt voor deze bijeenkomsten zelf onderwerpen aandragen via e-mailadres verkiezingen@barendrecht.nl.

U kunt onderwerpen aandragen die voor u als Barendrechter belangrijk zijn en waarover u tijdens deze bijeenkomsten van gedachten wilt wisselen.

Idee voor een locatie?

De data voor de avonden zijn op dit moment nog niet bekend. U wordt daarvan op de hoogte gehouden via de Blik op Barendrecht. Ook staan de locaties nog niet vast. Heeft u een voorstel voor een locatie of heeft u als vereniging, bedrijf of instelling een geschikte ruimte? Ook dan kunt u mailen naar verkiezingen@barendrecht.nl.

Mocht u nog inspiratie nodig hebben voor het vinden van onderwerpen, bekijk dan eens de resultaten uit de barometer 2013. Hierin staan de cijfers over de tevredenheid van Barendrechters over de gemeente Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Politiek« | »