Leerlingen groep 8 op bezoek bij Calvijn Groene Hart in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen dinsdag (18 november) bezochten enthousiaste achtste groepers de Talentklas atheneum plus of Inspiration Class op Calvijn Groene Hart. Tijdens de Talentklasmiddag maakten de leerlingen kennis met de school in het algemeen en de uitdagende manier van lesgeven in de atheneumplusklas in het bijzonder. Bij de Inspiration Class maakten leerlingen kennis met tweetalig onderwijs, dat de school aanbiedt op vwo-, havo- en mavo-niveau.

Biologie

De Talentklas stond in het teken van biologie, waarbij de leerlingen met behulp van microscopen onder andere de hartslag van een watervlo onderzochten. De leerlingen kwamen tot verrassende ontdekkingen en genoten zichtbaar van de les, waarbij zij nieuwe vaardigheden ontwikkelden en inspirerende kennis opdeden.

Calvijn Groene Hart

Leerlingen die ook geïnteresseerd zijn in de atheneumplusklas of tweetalig onderwijs zijn van harte welkom op Calvijn Groene Hart bij de volgende Talentklassen en Inspiration Classes. Op 7 januari staat de atheneumpluslesmiddag in het teken van architectuur en op 18 februari in het teken van filosofie. Aanmelden kan via calvijn.nl/groenehart.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »