Studenten Edudelta met ouderen naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam

BARENDRECHT – Op 15 april zijn vijf studenten van het Edudelta College mbo in Barendrecht naar Blijdorp geweest met tien ouderen van het verzorgingstehuis Laurens Blijdorp.

Nikkie van der Vlies, Rowana Pijpers, Mariëlla Jansen, Chenita Sigterman en Philippa Waterstreet moesten als mbo-student een maatschappelijk project organiseren. Er werd gekozen voor een uitje naar de dierentuin met de ouderen van Laurens. De studenten zijn een aantal keer op bezoek geweest in het verzorgingstehuis. Zij kwamen erachter hoe belangrijk het voor deze bewoners is om er een dagje tussenuit te kunnen.

Op de dag zelf viel het weer tegen, maar de ouderen hebben veel kunnen zien. Voor de studenten van het Edudelta College was het erg leerzaam en zeker een ervaring. Iedereen was na afloop enthousiast. Er komen zeker nog andere uitjes voor de ouderen van Laurens. De betrokken studenten van het Edudelta College willen alle vrijwilligers en ouderen bedanken voor deze gezellige dag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »