Voorstelling Hakuna Matata Calvijn Groene Hart groot succes!

BARENDRECHT – [Foto’s] In Hakuna Matata vertolkten afgelopen week zestien leerlingen van Calvijn Groene Hart hun eigen versie van de personages uit het bekende verhaal van Disneys Leeuwenkoning. De leerlingen uit mavo3 met het vak drama in hun pakket hebben zelf invulling gegeven aan de personages en bovendien een eigen interpretatie aan de tekst gegeven.

Dinsdag, woensdag en donderdag was de aula van de school omgebouwd tot een heuse theaterzaal. Sommige leerlingen stonden voor het eerst op een podium en gaandeweg de zes voorstellingen groeide het zelfvertrouwen overduidelijk.

Kinderen van diverse basisscholen en kinderopvangcentra hebben genoten van deze sprankelende voorstelling vol spel, zang en dans. De emoties van het betrokken publiek waren goed voelbaar. De grappen en grollen van Timon en Pumba zorgden voor hard gelach, maar zodra de gemene Scar op het toneel verscheen, kwam de angst soms om de hoek kijken en verstopten kinderen zich op de schoot van hun begeleiders. Het geslaagde project is zeker voor herhaling vatbaar en zal in juni 2015 een vervolg krijgen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Calvijn Groene Hart, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »