Hakuna Matata voorstelling door leerlingen Calvijn Groene Hart, Barendrecht

BARENDRECHT – [Video] Leerlingen van drie mavo spelen dinsdag 20 mei om 20:00 uur de eerste voorstelling Hakuna Matata in een reeks van zeven voorstellingen. In totaal hebben 16 leerlingen 20 weken gewerkt aan zowel regie, spel, dans en vormgeving. Met deze reeks voorstellingen zullen zij een groot deel van hun praktische dramaexamen afsluiten.

Hakuna Matata. Ofwel geen zorgen! Lukt het de kleine Simba zijn verleden zomaar achter zich te laten? Is dat wat hij heeft gedaan niet goed te maken? Wat heeft hij eigenlijk gedaan? Is het mogelijk om net als Timon en Pumba geheel zonder zorgen te leven? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord in de voorstelling Hakuna Matata die over de cirkel van het leven gaat. Het verhaal is gebaseerd op het reeds bekende verhaal van de Leeuwenkoning.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De speeldata en tijden van de voorstelling zijn;

  • Try – Out dinsdag 20 mei aanvang 20:00 uur.
  • Woensdag 21 mei om 11:00 en 14:30 uur.
  • Donderdag 22 mei om 09:30, 11:00, 13:00 en 14:15 uur

Entreeprijs is €3,-. Kaarten kunnen gereserveerd worden via d.m.gooijer@calvijn.nl. Voor scholen geldt een andere regeling. Mocht u daar meer informatie over willen ontvangen dan kunt u een e-mail sturen naar eerder genoemd adres in dit bericht. Voor een routebeschrijving verwijzen wij u naar de website www.calvijn.nl

Video: The Lion King – Hakuna Matata (Vanaf 1:15)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »