Feestelijke uitreiking IB-diploma's en tto-certficaten op Calvijn Groene Hart

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag was weer een bijzondere avond voor de tweetalig onderwijsstroom van Calvijn Groene Hart: de uitreiking van zowel het ‘IB Diploma Graduation 2017’ als ‘TTO Junior Certificate’ vond plaats.

Alle tto-eindexamenkandidaten voor vwo en havo, die tijdens de meivakantie aan het IB-examen hadden deelgenomen, konden hun welverdiende ‘International Baccalaureate English-diploma’ nu in ontvangst nemen.

Tweetalig onderwijs

De heer Williams, teamleider tweetalig onderwijs op Calvijn Groene Hart, is zeer trots op de prestaties van de leerlingen van de tto-stroom. Niet alleen is honderd procent van deze vwo- en havo-eindexamenkandidaten in het eerste tijdvak geslaagd voor het eindexamen, maar ook voor IB-English.

De heer Williams gaf mee dat onderwijs niet alleen over prestaties gaat, maar ook over hoop: onderwijs als hoop voor de toekomst. Hij daagde de geslaagden uit dragers van die hoop in deze wereld te zijn. De leerlingen hebben duidelijk hun grenzen verlegd door tweetalig onderwijs te volgen en een uitstekende basis gelegd voor hun al dan niet internationaal georiënteerde toekomst.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »