Groep 7 van Dr. Schaepmanschool wint bezoek aan Amstel Hotel

BARENDRECHT – Op maandag 20 maart bracht groep 7 van de Dr. Schaepmanschool West uit Barendrecht een bezoek aan het luxe Amstel Hotel in Amsterdam. Jonah (10) uit deze groep won het bezoek aan het Amstel Hotel omdat hij tijdens de Jantje Beton Loterij 2016 het winnende lot verkocht aan een buurtbewoner.

De hele groep mocht genieten van een heerlijke lunch en verschillende workshops in het bijzondere hotel. De leerlingen mochten cupcakes versieren in de keuken, alcoholvrije Mojito cocktails maken, bedden opmaken en ‘De enige echte Amstelquiz’ spelen. De leerlingen vonden het een fantastische middag en waren super enthousiast over de gewonnen prijs en de gastvrijheid van het Amstel Hotel.

De Dr. Schaepmanschool West doet al jaren mee met de Jantje Beton Loterij. De kinderraad van de school mocht daarom beslissen waar de opbrengst van de loterij aan wordt besteed: dit werd een gigantische muurschildering op het schoolgebouw. Er is er al één van een vogel en die is prachtig.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »