Certificaten voor de pre-gymnasiumleerlingen Dalton Lyceum

BARENDRECHT – Gisteravond (Maandag 20 februari 2017) hebben de leerlingen van het pre-gymnasium op het Dalton Lyceum Barendrecht laten zien wat zij gedaan en geleerd hebben tijdens de lessen. De pre-gymnasiumklassen zijn samengesteld uit leerlingen uit de groepen acht van het basisonderwijs die op vrijdagochtend lessen volgen op het Dalton Lyceum. Zij doen dat in twee periodes. De afgelopen periode hebben de leerlingen aardrijkskunde, scheikunde, Engels, kunst en wiskunde gevolgd.

Van Escher, experimenten in het lab tot een fantasiedier en van “my hero” tot een bezoek aan de plaats waar de dijk in Barendrecht doorbrak; de leerlingen hebben genoten van de lessen van de enthousiaste docenten. Als klap op de vuurpijl hebben de 2 klassen van het pre-gymnasium een kijkje kunnen nemen in het reizend planetarium dat ieder jaar een week in de school staat.

Naast ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s waren ook groepsleerkrachten en directeuren van de leerlingen getuige van de uitreiking van de certificaten voor deelname aan het pre-gymnasium.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »