Edudelta College Barendrecht (Dierensteinweg)

BARENDRECHT – Vanaf vandaag (Dinsdag 13 december 2016) mag Edudelta zich beste AOC (Agrarisch Opleidingscentrum) van Nederland noemen. Edudelta is heel trots op dit resultaat dat door goed samen te werken aan verbeteringen tot stand is gekomen.

Deze landelijke erkenning voor onze gehele opleiding in de drie regio’s – Barendrecht, Goes en Middelharnis- ,waarin wij onderwijs bieden, heeft dan ook een enorme impact op de medewerkers. Zij voelen zich beloond voor al hun inspanningen en geeft hen de motivatie om deze lijn vast te houden en onze studenten het beste onderwijs te bieden“, aldus het Edudelta College.

MBO Keuzegids

Bij de groene scholen (AOC’s) is Edudelta dit jaar de verrassende nummer 1. Edudelta stond de afgelopen twee jaar onderaan deze lijst van de MBO Keuzegids, maar dit jaar is Edudelta de andere scholen voorbijgegaan en heeft de koppositie overgenomen.” (bron: persbericht MBO Keuzegids). Edudelta heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om een omslag te maken.

Gestructureerd onderwijs

De onderwijsinspectie heeft op alle locaties vastgesteld dat er mooi en gestructureerd onderwijs wordt geboden. Studenten zijn erg tevreden over het onderwijs bij Edudelta en vinden het zeker ook een leuke school. Deze tevredenheid is bevestigd in een landelijke enquête. Edudelta scoort daarin hoog op onderwijsorganisatie, begeleiding en vakmanschap van de docenten. Dit resulteert in een lage uitval, bijna alle studenten verlaten Edudelta mét een diploma op zak.

Tevreden

Uit eigen onderzoek blijkt dat ook bedrijven ook zeer tevreden zijn over de samenwerking met Edudelta. Er is goede begeleiding en studenten vinden gemakkelijk een goede stageplaats.  Edudelta bevindt zich in een mooi groen werkveld met veel werkgelegenheid en /of doorstroommogelijkheden naar het HBO. Dit biedt studenten een goed toekomstperspectief. Met een diploma van Edudelta heb je alle kansen!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »