In een Ferrari naar de diploma uitreiking van de Focus Beroepsacademie

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Woensdag 6 juli 2016) ontvingen leerlingen van de Focus Beroepsacademie (Calvijn) hun welverdiende diploma. Leerling Saskia vond dit een bijzonder moment en besloot daarom ook een bijzondere aankomst te regelen: vlak voor de start van de diplomauitreiking kwam een knalrode Ferrari het terrein bij het LOC oprijden.

Een opvallende verschijning op het schoolplein waar direct veel aandacht voor was. De aanwezigen wilden uiteraard zelf ook even op de foto met de glimmende rode Ferrari.

Diploma’s

Leerlingen Zorg & Welzijn (ZW),  BB1, Sport, Dienstverlening en Veiligheid (SDV) ontvingen gisteravond (Woensdag 6 juli 2016) hun diploma in het LOC. Zes dames werden aan het begin van de avond extra in het zonnetje gezet: zij presteerden het om Cum Laude te slagen (gemiddelde eindcijfer minimaal een 8.0).

Afgelopen dinsdag kregen leerlingen Handel & Administratie (HA) en Consumptief Breed (CB) hun diploma uitgereikt, vanavond (Donderdag 7 juli 2016) vindt de uitreiking plaats voor leerlingen van Focus Beroepsacademie (Dalton) met de studierichtingen Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Technologie en Commercie (TC), Technologie en Dienstverlening (TD).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »