Nieuw klimrek bij elkaar gespaard met “Hof Pietenparcours!”

BARENDRECHT – Gisteren (Vrijdag 27 november 2015) organiseerde de Groen van Prinsterer een sponsoractie ten behoeve van een nieuw speeltoestel op het schoolplein bij het Hof van Máxima. De kinderen van de school konden zich in de weken hiervoor laten sponsoren voor het “Hof Pietenparcours!”.

Ruim 200 kinderen hebben gisterochtend (Vrijdag 27 november 2015) het Pietenparcours gelopen, hiermee is een groot deel van het benodigde bedrag voor het nieuwe speeltoestel opgehaald.

Hof Pietenparcours!

Het werd een hele gezellige én actieve ochtend met elkaar. Alle leerlingen hebben hun uiterste best gedaan om in de speciaal voor deze gelegenheid ingerichte sporthal te klimmen en klauteren. Vanaf de jongste kleuters tot en met de leerlingen van groep 8b, iedereen deed zijn uiterste best. Onderweg kwamen ze diverse hindernissen tegen, paard rijden, van dak naar dak zwaaien, over de wiebelige daken lopen en pakjes door de schoorsteen gooien.

Nieuw klimrek

Aan het eind van de ochtend is bekend gemaakt hoeveel sponsorgeld er door de kinderen is opgehaald. Dit is het enorme bedrag van €3000,- geworden: “Een fantastisch resultaat waar we natuurlijk heel blij mee zijn.“. Het bedrag zal worden besteed aan een nieuw klimrek op het schoolplein van het Hof van Maxima.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »