Winkelcentrum Carnisse Veste, Carnisselande, Barendrecht

BARENDRECHT – [Update] De Action zal zich gaan vestigen in winkelcentrum Carnisse Veste. Het winkelcentrum kampt al lange tijd met leegstand en een doorzettende leegloop. De komst van deze grote naam zou het winkelcentrum weer een duwtje in de goede richting kunnen geven.

Tweede kwartaal

De winkel zal zich gaan vestigen in de hoge overdekte passage van de Carnisse Veste en heeft een winkeloppervlak van 1.000m². Om hier de ruimte voor te maken zal MS Mode naar de overkant verhuizen. Medio mei opent MS Mode daar haar nieuwe winkel. De Action zal 4 winkelpanden samenvoegen aan de Van Beuningenhaven 40-43.

Update 27 mei

De afdeling communicatie van Action zegt de komst van de filiaal naar Barendrecht niet te kunnen bevestigen. Het bedrijf doet nooit uitspraak over de (mogelijke) komst van nieuwe winkels.

Action

De Action is een snel groeiende discounter met meer dan 500 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en heeft meer dan 20.000 medewerkers. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf staat bekend om de lage prijzen. “Action groeit sterk qua omzet, resultaat, aantal winkels en aantal werknemers. Op de plekken waar we ons vestigen geven we een positieve impuls aan de economie en werkgelegenheid.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »