Sinterklaas opent vernieuwde supermarkt Dirk aan het Muziekplein in Barendrecht

BARENDRECHT – Na een verbouwing van ruim een week ging vanochtend (Woensdag 3 december 2014) de vernieuwde winkel van supermarkt Dirk open. Om negen uur vanochtend (Woensdag 3 december 2014) opende Sinterklaas met enkele Zwarte Pieten de supermarkt aan het Muziekplein. Nog voor de officiële opening stonden klanten al te wachten tot de deuren open gingen.

Ruimer

De winkel is ruimer opgezet en biedt dagelijks vers brood uit de eigen bakkerij,  groenten, fruit en vlees uit de eigen slagerij. Voor de klanten was het weer even zoeken waar alle producten staan, de indeling van de winkel is namelijk veranderd. Een veelgehoord geluid onder de aanwezige klanten was dat ze blij waren dat de winkel weer open is.

Gratis

De komende dagen ontvangen de eerste 250 klanten gratis producten. Zo kregen de eerste 250 klanten vanochtend (Woensdag 3 december 2014) een bosje bloemen. Tot aanstaande zaterdag kun je tevens een boodschappentas inleveren van een andere supermarkt, hier krijg je dan een Dirk tas met een zak kruidnoten voor terug.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Ingezonden foto's, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »