La Fresko sluit deuren van restaurant aan het Onderlangs

BARENDRECHT – Restaurant La Fresko aan het Onderlangs in het centrum van Barendrecht sluit deze week de deuren. Vrijdag, zaterdag en zondag is het restaurant met Griekse en Italiaanse maaltijden nog open, daarna sluit het restaurant definitief.

De onderneming werd de afgelopen periode ter overname aangeboden aan andere geïnteresseerden, maar voor zover bekend is er geen koper/opvolger voor La Fresko.

Dimitri en Natasja van La Fresko: “Wij hebben de afgelopen jaren met veel liefde en plezier jullie verwelkomt in ons restaurant. We hebben veel mooie mensen leren kennen en  er goede vriendschappen aan over gehouden. Helaas moeten wij jullie mededelen dat we er voor hebben gekozen om onze deuren te sluiten. Na vele mooie maar ook zware momenten (overstroming, coronacrisis, inflaties enz enz) zijn wij hard toe aan een beetje rust en een nieuwe uitdaging in ons leven. Het is tijd voor iets nieuws.

Wij hopen jullie nog even te zien voordat wij gaan sluiten. Tot slot willen wij iedereen enorm bedanken voor jullie vertrouwen in ons, voor alle leuke praatjes , goede tips en mooie gesprekken.

Foto via: Google StreetviewBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »