Nieuw op de Middenbaan: Amo Streetfood

BARENDRECHT – Binnenkort opent een nieuwe horecagelegenheid de deuren in het centrum van Barendrecht. In het voormalige pand van Kip & Zo aan de Middenbaan 66 wordt gewerkt aan de nieuwe zaak ‘Amo’ (naast Slagerij Hiel).

Amo wordt de nieuwe culinaire hotspot van Barendrecht gespecialiseerd op het gebied van internationaal streetfood“, aldus de ondernemer. Een officiële openingsdatum is nog niet bekendgemaakt, maar de ondernemer kondigt aan dat dit al snel zal zijn.

Streetfood

Wat zul je binnenkort zoal kunnen bestellen bij Amo? Onder andere Pho, Pulled Pork, Roti, Noodles, Poke Bowl, Lasagne, Couscous, Salmon Sandwidth, Bao Bun, falafel, Bombay Sandwich, poutine, taco’s, Porchetta sandwich, empanada en bánh mì.

Amo

Amo is een vertaling van het woord Liefde naar het Esperanto. Esperanto is een, eind 19e eeuw ontworpen, universele taal met als doel mensen makkelijker met elkaar te laten communiceren. Om vriendschappen te sluiten. En om verschillen tussen culturen te overbruggen. Precies wat wij met onze internationale keuken proberen te bewerkstelligen. Wij geloven dat eten mensen kan samen brengen en een ideaal middel is om elkaars cultuur te leren kennen. Om begrip voor elkaar te krijgen. En tijdens een goede maaltijd worden vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt! En uiteindelijk houden we allemaal van lekker eten! We hopen jullie snel te zien!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »