Stoomerette 't Vlak gestopt, faillissement uitgesproken over onderneming

BARENDRECHT – De rechter heeft gisteren (Dinsdag 9 mei 2023) het faillissement uitgesproken van Stoomerette ‘t Vlak B.V. uit Barendrecht. De stomerij was tot vorig jaar daadwerkelijk gevestigd bij ‘t Vlak in Barendrecht, in de zomer van 2022 werden de deuren van de winkel in het centrum gesloten. Klanten konden tot vorige maand nog terecht in de stomerij aan het Zuideinde in Barendrecht.

De eigenaars hebben er zelf voor gekozen om de onderneming te stoppen, zo valt te lezen op de website: “Helaas is recent besloten om de onderneming de liquideren. Vanaf heden worden de activiteiten stap voor stap afgebouwd.” Het afhalen en bezorgen van was- en stoomgoed werd ruim een maand geleden al stopgezet.

De definitieve sluiting van Stoomerette ‘t Vlak werd enkele maanden geleden al aangekondigd: “Na het overlijden van Jack van der Linden, nu ruim een jaar geleden, zijn de zaken waargenomen door Zwager Henk en zus Jacqueline de Koning vd Linden. Een periode van waarneming, om de jarenlange relaties goed te blijven bedienen, met als doel: de onderneming te verkopen, zonder hinder voor de klanten en omdat er binnen de familie geen opvolging is.

De rechter heeft gisteren (Dinsdag 9 mei 2023) het faillissement uitgesproken van de onderneming. Een curator is aangesteld om het faillissement af te handelen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »