Bethel Bazar 2018

BARENDRECHT – Vanavond (Vrijdag 12 mei 2023) (12 mei) gaan om 19:00 uur de hekken open van de Bethelbazar op het parkeerterrein van de Bethelkerk (Schaatsbaan 1) en start de verkoop. De vrijwilligers van de bazarcommissie zijn heel blij met de grote hoeveelheid mooie en goede spullen die in zes weken tijd aangeleverd zijn. Afgelopen vrijdagavond werd tijdens het laatste inlevermoment nog veel spul gebracht door gulle gevers.

Er is zoveel aangeleverd, dat niet alles vrijdag al geplaatst kan worden. Zaterdagmorgen vroeg worden de voorraden op de kramen weer aangevuld. Zodoende is het aanbod zaterdag minstens zo interessant als vrijdagavond. De Bethelbazar biedt veel meer dan alleen de tweedehands markt: de bazarcommissie heeft een mooi en breed programma aan activiteiten buiten en binnen samengesteld:

Vrijdagavond

  • 19:00 – ca. 21:00 Tweedehands markt, planten, elektra, antiek en curiosa, stoffen, zelfgemaakte sieraden, jam en andere crea artikelen, groente en fruit, poffertjes, en de Winkel van Sinkel met nieuwe artikelen.
  • 19:45 – ca 20:15: Kinderrondes rad van avontuur waarbij altijd een leuke prijs te winnen is.
  • 21:00 – ca. 22:30 Rad van avontuur met leuke en lekkere prijzen.

Zaterdag overdag

  • 10:00 – 16:00 Buiten: Tweedehands markt, planten, elektra, antiek en curiosa, stoffen, zelfgemaakte sieraden, jam en andere crea artikelen, groente en fruit, poffertjes, en de Winkel van Sinkel met nieuwe artikelen.
  • 11:00 – 14:00 Versnaperingen op de food markt met o.a. snacks, lunch of een ijsje.
  • 15:00 – 16:00 Spullen van de tweedehands markt worden per doos verkocht. Zelf vullen.

Zaterdag avond

  • 20:00 – 22:30 Rad van avontuur met leuke en lekkere prijzen.

Tijdens alle activiteiten is er binnen aan de bar verkoop van koffie, thee, zelfgebakken taart, hapjes en drankjes.

De opbrengst van al deze verkoop en andere geldwervingsactiviteiten komt ten goede aan Stichting Khaki fonds (Onderwijs voor weeskinderen in Soedan en Congo), Moldovan Christian Aid (Jongeren helpen zieke en eenzame ouderen) en het fietsenproject van Kledingbank Uniek.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »