Tweede Domino's Pizza vestiging in Barendrecht aan de Reuchlinhaven

BARENDRECHT – Domino’s Pizza gaat een tweede vestiging openen in Barendrecht. Het tweede filiaal van de pizzawinkel zal worden gevestigd nabij het Havenhoofd in Carnisselande, aan de Reuchlinhaven 8. “Deze locatie leent zich door de ligging en de beschikbare ruimte zeer goed om onze klanten te bedienen“, aldus Domino’s.

Het zal mogelijk worden om pizza’s af te komen halen en te laten bezorgen. Gemiddeld genomen wordt 80% van de bestellingen bezorgd en 20% afgehaald in de winkel.

Bezorgers

Voor de bezorging wordt uitsluitend gebruik gemaakt van elektrische fietsen en scooters. Domino’s wil het pleintje naast de ingang van de parkeergarage (van de appartementen aan het Havenhoofd) gebruiken om de voertuigen tijdens openingstijden te stallen (van 11:00 tot 23:00). Het gaat om de locatie met fietsenstalling waar de Reuchlinhaven, het Havenhoofd en de Van Ommerenhaven kruisen.

Update: Een bewoner laat weten dat Domino’s aan hen heeft gemeld dat ze alleen gebruik gaan maken van elektrische fietsen (geen scooters) en tot 22:00 ipv 23:00 uur open zijn.

De winkelier verwacht dat de parkeerdruk in de omgeving ‘beperkt van invloed’ zal zijn: Klanten kunnen digitaal bijhouden in welke fase van het bereidingsproces de pizza zich bevindt. Op die manier verwacht Domino’s dat mensen niet lang in de winkel hoeven te wachten en de parkeerdruk dus beperkt zal blijven.

Verbouwing

Het pand aan de Reuchlinhaven 8 zal ook flink worden verbouwd. De huidige indeling van kamers gaat volledig op te schop om ruimte te maken voor een inpandige fietsen/scooter stalling, een koelcel, berging en een grote ruimte voor de keuken/oven. Het deel aan de voorkant van de winkel wordt gebruik voor het afhalen van bestellingen.

Het is vooralsnog niet bekend wanneer de nieuwe vestiging de deuren zal openen.

Foto via: Google StreetviewBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »