Aquarium- & Dierenspeciaalzaak 'verdwenen' van de Middenbaan, gaat verder als Pets Place

BARENDRECHT – Aquarium- & Dierenspeciaalzaak Wesdijk Barendrecht bestaat niet meer. Althans, de naam bestaat niet meer op de Middenbaan. De winkel wordt sinds gisteren (Maandag 1 februari 2021) verbouwd en gaat door als dierenwinkel onder de naam Pets Place Barendrecht.

Afgelopen week hield de dierenwinkel een uitverkoop. Gisteren, vandaag (Dinsdag 2 februari 2021) en morgen (Woensdag 3 februari 2021) was/is de winkel nog volledig gesloten voor verbouwingswerkzaamheden. De nieuwe logo’s en bestickering zijn inmiddels al aangebracht. Het aquarium deel van de winkel gaat naar verwachting donderdag alweer open. Daarna volgt ook het andere dieren deel.

Wesdijk

Wesdijk liet eerder weten dat de medewerkers in de winkel blijven werken. Pets Place is momenteel bezig om de winkel te verbouwen/opnieuw in te richten, onder andere om deze af te stemmen op het assortiment van Pets Place. Pets Place heeft momenteel 174 winkels door heel Nederland.

Hengelsport Wesdijk én Vijverspeciaalzaak Wesdijk (aan het Onderlangs) blijven onveranderd, zowel offline als online.

Marco & Liesbeth namens Aquarium- & Dierenspeciaalzaak Wesdijk: “Hartelijk bedankt voor de fijne jaren. We zijn heel blij met u als klant, uw vertrouwen in ons! Deze week gaat de winkel in de steigers en wordt een prachtige Pets Place! Komt u snel kijken?Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »