Archieffoto: Horeca, High-Tea

BARENDRECHT – Bonheur by Lust sluit tot en met volgende week donderdag (24 sept) de deuren nadat een personeelslid afgelopen weekend positief is getest op het Corona virus. Dit meldt de horecagelegenheid zelf in een bericht op Facebook.

De directie van Bonheur by Lust over de situatie: “Helaas is 1 van onze personeelsleden afgelopen weekend positief getest. Gelukkig zit deze persoon al een week thuis en heeft de rest van ons personeel tot op heden geen verdere klachten. Om onze verantwoording te nemen voor uw en onze gezondheid hebben wij vandaag (Dinsdag 15 september 2020) besloten om ook onze deuren voorlopig te sluiten

Bonheur by Lust benadrukt in een bericht op Facebook dat het alleen om deze horecagelegenheid gaat en niet om ‘Lust’. Deze laatste blijft gewoon open. “Voor degene die we teleur moeten stellen, spijt dat ons verschrikkelijk, maar we kunnen niets anders dan hopen op uw begrip“, aldus de directie van Bonheur by Lust.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »