Opening Tienercentrum Vrijenburg

BARENDRECHT – Gistermiddag (Vrijdag 11 september 2020) opende Reshma Roopram, wethouder Jeugd, officieel Tienercentrum Vrijenburg. De opening zou eigenlijk al op 6 maart plaatsvinden, maar werd vanwege de coronamaatregelen uitgesteld.

CBS de Vrijenburg stelt de locatie voor het Tienercentrum ter beschikking. Tieners uit Vrijenburg maar ook daarbuiten zijn welkom.

Vrijenburg

Reshma Roopram benadrukt het belang van dergelijke initiatieven: “Als college vinden wij het ontzettend belangrijk dat er een toffe plek is voor jongeren om na school naartoe te gaan. Om samen met leeftijdsgenoten leuke activiteiten te ondernemen. Het Tienercentrum heeft een terugkerend weekprogramma met leuke activiteiten voor meiden, sportliefhebbers, gamers, en elke 2de vrijdag van de maand een Tienersoos! Ik wil graag CBS de Vrijenburg en directrice Daphne Kap bedanken voor het ter beschikking stellen van de locatie. Wie ik ook zeker niet wil vergeten is buurtsportcoach Cindy Smith van Kijk op Welzijn, omdat zij ervoor heeft gezorgd dat er nu het Tienercentrum is. Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »