5e editie van Beach Tennis Toernooi op Sportpark de Bongerd

BARENDRECHT – “De vijfde editie van het Barendrechtse beach tennis toernooi is een groot succes geworden“, aldus de organisatie: Met 32 deelnemers was het toernooi volgeboekt. Er was zelfs een wachtlijst om deel te nemen.

De avond werd geopend met een welkomstdrankje en voorwoord. Er waren 4 poules, waarvan 2 mixpoules. Net als de vorige 4 edities bofte de organisatie met het weer. Met een heerlijk zonnetje en muziek werden er vele wedstrijden gespeeld in het zand op de Bongerd.

Beach tennis

Dit jaar was het toernooi als officieel KNLTB toernooi aangemerkt en deden er een aantal top 100 spelers mee, waaronder de nummer 3 van Nederland. Tussen de wedstrijden door konden de deelnemers genieten van een heerlijke BBQ.

De hoofdprijs, inclusief de wisselbeker en de ranglijstpunten, ging naar het duo Joeri Ertner en Marieke Bijl. Na afloop werd er nog een drankje gedaan met alle deelnemers.

Het toernooi werd georganiseerd in een samenwerking tussen TV Barendrecht, Korfbalvereniging Vitesse en de Buurtsportcoach. Gezien het succes zijn de eerste voorinschrijvingen alweer genoteerd voor een 6e editie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »