Smit Mode failliet, twee winkels op de Middenbaan vooralsnog open

BARENDRECHT – Gisteren (Donderdag 18 juni 2020) is ‘Smit Mode Alblasserdam B.V.‘, waar de winkels aan de Middenbaan in Barendrecht ook onder vallen, failliet verklaard door de rechtbank in Rotterdam. Op 12 juni verleende de rechtbank al voorlopige surseance van betaling, deze is gisteren (Donderdag 18 juni 2020) omgezet in een faillissement.

Smit Mode heeft op de Middenbaan in Barendrecht twee winkels: Een dames (Middenbaan 51) en een herenmode zaak (Middenbaan 71). Beide winkels waren vanmiddag (Vrijdag 19 juni 2020) (vooralsnog) geopend.

Het is op dit moment onduidelijk hoe de toekomst van de onderneming eruit ziet. Bij de winkels hangt geen informatie op de pui en/of op de website van Smit Mode is op het moment van schrijven ook geen informatie mbt het faillissement te vinden. Klanten moeten in dat soort (faillissement)situaties altijd goed opletten of producten op een later moment nog wel retour en/of omgeruild kunnen worden indien ze daar prijs op stellen. Ook het gebruik(en) van cadeaubonnen is altijd afhankelijk van de mogelijkheden die de winkelier wil/kan bieden.

In totaal heeft Smit Mode 15 vestigingen, voornamelijk in de regio.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »