Kerst winkelcentrum Carnisse Veste

BARENDRECHT – Het is bijna Kerst en ook in winkelcentrum Carnisse Veste wordt dat goed gevierd. Zaterdag 14 december van 11:00 tot 14:00 uur is er een gratis kerstbrunch voor wijkgenoten van het winkelcentrum.

Op zaterdag 21 december van 12:00 tot 16:00 uur kunt u de enige echte Kerstman komen groeten, onder het genot van iets lekkers en prachtige live muziek:

Kerstbrunch

Zaterdag 14 december van 11:00 tot 14:00 uur: Genieten van een kerstbrunch samen met wijkgenoten? Dat kan op zaterdag 14 december in het winkelcentrum. De kerstbrunch zal plaatsvinden in het oude pand van Lopers Company boven in de passage, dat gezellig wordt aangekleed in kerstsfeer.

Aanschuiven aan de tafel is gratis en mede mogelijk gemaakt door ondernemers van Carnisse Veste en (de vrijwilligers van) Stichting Present. Om zeker te zijn van een plek aan de tafel is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via de contactpagina op carnisseveste.nl. Vermeld in de e-mail uw naam en het aantal personen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »