Ook stopverbod bij Groen van Prinsterer en Kibeo aan de Stellingmolen: "Hinderlijke en gevaarlijke situaties"

BARENDRECHT – Op donderdag 28 november heeft het college van B&W in Barendrecht een verkeersbesluit genomen om aan de Stellingmolen een stopverbod in te stellen. Het betreft een verbod om te stoppen langs de weg, parkeren in de vakken blijft uiteraard wel toegestaan.

Twee weken geleden stelde de gemeente een soortgelijk stopverbod in aan de Bachlaan, eveneens bij een basisschool (De Draaimolen).

Stellingmolen

Uit het verkeersbesluit: “Voor de c.b.s. Groen van Prinsterer en k.d.v. Kibeo, beide entrees aan Stellingmolen, worden kinderen door hun ouders gebracht en gehaald. Het gemotoriseerde verkeer zorgt daarbij voor hinderlijke en gevaarlijke situaties voor overige weggebruikers en uitstappende kinderen. Om deze situatie te stroomlijnen en voor de politie handhaafbaar te maken wordt aan beide zijden van de Stellingmolen, vanaf de Torenmolen tot aan de woning met huisnummer 1 een stopverbod ingesteld aan beide zijden van de weg.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken een gemotiveerd bezwaarschrift indienen tegen dit verkeersbesluit.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »