Nieuwe Sport & Sneaker Outlet in voormalige Intertoys pand op de Middenbaan opent met Mega Sneaker Sale

BARENDRECHT – Woensdag 4 december opent een nieuwe Sneaker winkel in het voormalige Intertoys pand aan de Middenbaan 64. De eerste 4 dagen opent de winkel direct met een ‘Mega Sneaker Sale’. Tijdens deze dagen worden merksneakers aangeboden met 50 tot 70% korting, zo ligt ondernemer Randy Ruijter toe.

In de winkel worden o.a. de merken Asics, Adidas, Nike, Reebok en Karku verkocht. Op woensdag (4 dec) en zaterdag (7 dec) worden er ook sneaker gecustomized: ‘Sirjo customs’ is dan aanwezig om sneakers te personaliseren. Zelf meegebrachte of gekochte sneakers kunnen bijvoorbeeld (tegen betaling) worden voorzien van een naam, logo of de skyline van Rotterdam.

Openingstijden

De openingstijden voor de eerste 4 dagen, zoals vastgesteld op zondag 1 december 2019, zijn als volgt:

  • Woensdag 4 december: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag 5 december: 10:0 – 18: 00 uur
  • Vrijdag 6 december: 10:00 – 20:00 uur
  • Zaterdag 7 december: 10:00 – 18:00 uur

Zie ook de reguliere openingstijden onderaan dit artikel

Jaar lang outlet store

Na de openingsperiode met kortingen blijft de outlet store ook nog gewoon geopend, naar verwachting voor ongeveer een jaar. De sport outlet verkoopt dan nog verschillende sportmerken met korting, zoals Oneill, Quick,Donnay,Karrimor, Nike en Adidas.

Randy over zijn onderneming: “Het bedrijf Out of the Blue bestaat sinds 2003 en heeft verschillende pop up stores in de regio Rijnmond gehad. Wij hebben een netwerk van makelaars die altijd op zoek zijn naar winkelpanden die wij tijdelijk kunnen gebruiken/huren. Dit kan zijn een pand die te huur staat, of een pand zoal in Barendrecht dat gekocht is door een projectontwikkelaar, tijdens het hele proces van de vergunning tot aan de transformatie van het gebouw zitten wij in het pand om de winkelstraat aantrekkelijk te houden voor het winkelend publiek.

Na deze periode is het de bedoeling dat het Intertoyspand worden vervangen door woningen.

De openingstijden ná de sale zijn als volgt:

  • Maandag: 12-17 uur
  • Dinsdag t/m donderdag: 10-17 uur
  • Vrijdag: 10-20 uur
  • Zaterdag: 10-17 uur


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »