Deco Home winkel in Dorpsstraat wordt kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

BARENDRECHT – In het voormalige winkelpand van Deco Home aan de Dorpsstraat komt kinderdagverblijf ‘Partez’. Deco Home (RIBA Detail B.V) ging in september 2018 failliet en sindsdien stond het pand aan de Dorpsstraat 129 leeg.

Het gebouw zal de komende maanden worden verbouwd om geschikt te maken voor een kinderopvang. De bezetting zal op de drukste dagen maximaal 44 kinderen mogen zijn. De opvang maakt gebruik van het terrein achter het gebouw om 12 eigen parkeerplaatsen te realiseren.

Kinderopvang

De onderneming voor de kinderopvang is nieuw opgericht en pas sinds juni 2019 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK). De onderneming is bij de KvK geregistreerd op het adres van een bestaand indoor kinderspeelparadijs in Rotterdam-Zuid.

Uit documentatie blijkt dat kinderopvang ‘Partez’ voornemens is om naast reguliere opvang o.a. ook babygroepen en BSO opvang aan te gaan bieden in de Dorpsstraat.

Het is nog niet bekend wanneer de werkzaamheden in het pand van start zullen gaan. De gemeente heeft vorige week al wel een omgevingsvergunning verleend voor aanpassingen aan het gebouw.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »