Nieuwe speelgoedwinkel 'De Speelgoedhal' opent zaterdag 18 mei op de Middenbaan

BARENDRECHT – Zaterdag 18 mei opent ‘De Speelgoedhal’ om 09:30 uur de deuren van een nieuwe speelgoedwinkel aan de Middenbaan 37, het voormalige pand van de Primera. De eigenaar van de winkel, VerraXL uit Zoeterwoude, is een groothandel in o.a. speelgoed en kantoorartikelen.

Naast groothandel verkoop kun je bij de onderneming ook online producten kopen. Daar komt nu ook een fysieke winkel in het centrum van Barendrecht bij : “Toen wij een aantal weken geleden in Barendrecht waren om cadeaubonnen in te leveren van de andere speelgoedwinkel, kwam ineens het idee om een winkel te starten. Een overname ging niet lukken, dus besloten we een ander pand te huren. Na een flinke verbouwing kunnen we stellen dat dit goed is gelukt en kijken we er naar uit om de 18de de deuren te openen.

De winkel biedt diverse soorten speelgoed aan en wil dit voor een zo laag mogelijk prijs verkopen. Binnenkort zal De Speelgoedhal ook een webshop krijgen om online producten te bestellen: “We hopen veel mensen te verwelkomen in onze winkel waar service en klantvriendelijkheid voorop staat.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »