Roeivereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 25 mei is er een open dag bij bij Roeivereniging Barendrecht. Van 10.00 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom in het clubhuis aan de Noldijk 73 in Barendrecht om kennis te maken met de roeisport.

De leden geven u graag meer uitleg over Roeivereniging Barendrecht en over hoe het roeien in zijn werk gaat. Verder kunt u onder de deskundige begeleiding van een van de instructeurs een gratis proefles volgen op het rustieke Waaltje.

Roeien

Roeien is een (team)sport die op nagenoeg alle leeftijden en niveaus kan worden beoefend. Roeivereniging Barendrecht heeft daarom ook een gezellig jeugdteam bestaande uit een groep enthousiaste roeiers van 8 tot 18 jaar oud. Naast de reguliere wekelijkse roeitrainingen worden door het jaar heen nog andere roeigerelateerde activiteiten georganiseerd. Lijkt roeien je wat en ben je 8 jaar of ouder? Kom dan langs voor een gratis proefles zodat je kunt kijken of roeien iets voor je is! Tot ziens op zaterdag 25 mei!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »