Intertoys Middenbaan vandaag voor het laatst open, nieuwe speelgoedwinkel in aanbouw

BARENDRECHT – Speelgoedwinkel Intertoys aan de Middenbaan is vandaag (Zaterdag 13 april 2019) voor het laatst geopend. Eerder werd gemeld dat de winkel nog tot half mei open zou zijn, maar bijna alle schappen in de winkel zijn al leeg.

De korting op de allerlaatste producten loopt op tot 60% van de originele prijs. De winkel aan de Middenbaan sluit vanmiddag (Zaterdag 13 april 2019) om 17:00 uur definitief vanwege het faillissement. De Intertoys in winkelcentrum Carnisse Veste blijft wel.

Nieuwe speelgoedwinkel

Ondertussen wordt er in het voormalige winkelpand van de Primera gewerkt aan een nieuwe winkel: een nieuwe speelgoedwinkel waarvan de naam op dit moment nog niet bekend is (tips). De afgelopen weken was de winkel nog volledig afgeplakt, maar inmiddels kan er tussen de luiken door naar binnen worden gekeken. Hier valt te zien dat er rekken met speelgoed zijn neergezet. De nieuwe speelgoedwinkel is op dit moment nog gesloten, het is nog niet bekend wanneer de winkel open gaat.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »