Intertoys, Middenbaan, Barendrecht

BARENDRECHT – Het eerder failliet verklaarde Intertoys gaat een doorstart maken dankzij een investeerder. Rond de 100 fillialen zullen geen doorstart maken, waaronder de Intertoys op de Middenbaan in Barendrecht. Hier start vanaf morgen (Zaterdag 9 maart 2019) de uitverkoop. Artikelen gekocht tijdens deze uitverkoop kunnen niet geruild worden.

De vestiging van Intertoys Carnisse Veste staat (vooralsnog) niet op de lijst met alle winkels die gaan sluiten. Het exacte aantal winkels dat een doorstart kan maken en het aantal medewerkers dat door kan na de doorstart zal in de komende weken echter duidelijk worden gemaakt.

Doorstart

De curator: “Met deze doorstart wordt het behoud van een substantieel deel van de Nederlandse winkels van het op 21 februari 2019 failliet verklaarde Intertoys mogelijk. Hiermee wordt Intertoys bovendien onderdeel van de grootste speelgoedketen op het Europese vasteland. De curatoren zijn verheugd dat Intertoys in het Nederlandse straatbeeld behouden blijft en dat 1.000 tot 1.500 werknemers hun baan behouden. Daar komt bij dat franchisenemers in de gelegenheid zullen zijn hun aantal winkels uit te breiden. Daarmee is voor de curatoren, in opbouwende samenwerking met alle betrokkenen, een belangrijk eerste doel bereikt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »