Kapsalon SIZZRS aan het Doormanplein sluit definitief de deuren

BARENDRECHT – Kapsalon SIZZRS aan het Doormanplein heeft de deur afgelopen maandag definitief gesloten. “Ik had van te voren nooit gedacht om dit te moeten gaan doen maar helaas moet ik jullie mededelen dat SIZZRS gaat sluiten“, aldus eigenaresse Kitty Hoogwerf vlak voor de jaarwisseling. Ze is per 1 januari in dienst getreden bij Yes salons in Barendrecht.

Kitty: “Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie vertrouwen in mij en uiteraard voor alle gezelligheid & gesprekken. (…) Ik heb met een lach en een traan de deur gesloten, op naar een nieuw hoofdstuk…ik ga het enorm missen maar dankbaar voor alles wat het me gebracht heeft!

Doormanplein: “Leuke meerwaarde voor de buurt”

De ruimte van de kapsalon aan het Doormanplein 4 is door de eigenaar direct ter beschikking gesteld voor eventuele nieuwe ondernemers: “Voor je zelf beginnen op het mooiste plekje van Barendrecht? De eigenaresse van kapsalon SIZZRS stopt er mee en heeft een nieuwe uitdaging. Mocht je een kapsalon willen beginnen, dan kan je er zo in. Maar misschien is heb je een ander idee, en niets is onmogelijk. Als het maar een open uitstraling krijgt en een leuke meerwaarde is voor de buurt. De winkel is compleet ingericht met airco, vloerverwarming keuken en toilet. Ook is er gratis parkeergelegenheid voor de deur.” (Barend Havenaar, 06-50295924)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »