Italiaans restaurant "Ristorante PaPi" opent morgen de deuren aan het Doormanplein

BARENDRECHT – Ristorante PaPi opent morgen (Vrijdag 23 februari 2018) officieel de deuren aan het Doormanplein 1b. De afgelopen maanden is er gewerkt om het Italiaans restaurant in de Oude Dorpskern van Barendrecht gereed te maken voor de opening.

Morgenmiddag om 15:00 uur zal het officiële openingsmoment plaatsvinden: “Dit willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! Wij vinden het gezellig als u dit samen met ons wilt vieren onder het genot van een hapje en drankje“, aldus de directie van het nieuwe restaurant.

Update: Ristorante PaPi geopend aan het Doormanplein: “De sfeer van Italië naar Barendrecht”

Italiaans restaurant

Het restaurant is voorzien van een houtoven, pizza’s kunnen daardoor op de traditionele Italiaanse wijze worden bereid. In het restaurant zal plaats zijn voor zo’n 50 gasten. Ristorante PaPi omschrijft zichzelf als “modern en sfeervol Italiaans specialiteitenrestaurant, die past in de historische dorpskern van oud-Barendrecht.” Authentieke Italiaanse pizza’s moeten uit de hout gestookte oven komen en “smaakvolle koffie, biologische wijnen en overheerlijke dolci behoren tot onze specialiteiten.

Zie ook: Italiaans restaurant “Ristorante PaPi” wil deuren openen aan het DoormanpleinBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »