Winnaar Tony's Chocholonely actie bij Terre des Hommes op de Middenbaan

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag werd bij de Terre des Hommes winkel aan de Middenbaan bekend gemaakt dat mevrouw M. Logtenberg de gelukkige winnaar is geworden van het Tony’s Chocholonely Regenboog pakket. Deze actie werd in de afgelopen periode in de winkel gehouden.

Madelène Poley van Terre des Hommes Barendrecht: “Deze heerlijke chocolade werd feestelijk uitgereikt door Tanja van Sommeren, winkelcoördinator van de Terre des Hommes winkel in Barendrecht.

Zomercollectie

Er is in de winkel een ruime keuze aan kleding, boeken, servies, schoenen, speelgoed, sieraden en leuke kado-ideeën. Regelmatig worden er acties georganiseerd via de Facebook en Instagram pagina van de winkel.

Vanaf dinsdag 20 februari hangt ook de zomer kledingcollectie  in de winkel: “Kom gauw eens kijken!” De opbrengst van de artikelen komt ten goede aan de Terre des Hommes projecten. Met als doel kinderuitbuiting te stoppen. U bent van harte welkom om te winkelen en/of spullen aan te leveren in de Terre des Hommes winkel, van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur aan het Onderlangs 22 in Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »