De winnaars van de ondernemersprijzen BAR 2016-2017

BARENDRECHT – Na een succesvolle eerste editie van de Ondernemersprijzen BAR, start de Stichting Ondernemersprijs BAR-regio begin oktober de volgende verkiezing op. Vanaf heden kunnen potentiële kandidaten voorgedragen worden via de website ondernemerspijzenbar.nl

De ondernemersprijzen worden dit jaar wederom uitgereikt tijdens het BAR Business Gala, welke plaatsvindt op donderdag 1 februari 2018 in het Van der Valk Hotel Ridderkerk. De huidige winnaars zullen plaatsnemen in de onafhankelijke awardjury’s.

Voordragen

Per award zijn belangrijke criteria geselecteerd. Ondernemers die aan deze criteria voldoen, kunnen vanaf heden tot en met 3 november 2017 worden voorgedragen via de website ondernemersprijzenbar.nl. De motivatie is hierbij zeer belangrijk.

Tijdslijn

Na de eerste juryselectie, worden op 15 november de genomineerden bekend gemaakt. Op 4 december vinden de jurygesprekken plaats. Op 6 december is de bekendmaking van de finalisten. Vanaf 7 december kan op de kanshebbers gestemd worden via de website, tot en met 26 januari 2018.

En op 1 februari 2018 weten we wie de awards in ontvangst mogen nemen, als de uitreiking plaatsvindt tijdens het BAR Business Gala. De prijzen worden uitgereikt door de sponsor die zijn naam heeft verbonden aan de award. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze avond.

De winnaars van 2016/2017 op rij

Ruim 200 ondernemers waren er op 9 februari 2017 getuige van hoe de winnaars van de ondernemersprijzen in de BAR-regio, hun awards in ontvangst mochten nemen.

  • VBO Ondernemer van het Jaar: Michael de Rouw van VBE Group
  • ViZi Zakenvrouw van het Jaar: Jolanda den Otter van LCS Piping B.V.
  • RONDO Toffe Peer Award: Wil Sierat van Sierat Administratiekantoor BV
  • Quooker Innovatie Award: Derrick van Welie en Bert Plomp van Rocateq
  • Rabobank Start-up van het Jaar: Marjan van Dongen en Dennis Meerhof van Concept Unie

Artikelfoto: De winnaars van de ondernemersprijzen BAR 2016-2017Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »